avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1016 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Buna ziua. La un dosar de pensie de boala depus în ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Buna ziua. La un dosar de pensie de boala depus în septembrie ...

Buna ziua. La un dosar de pensie de boala depus în septembrie 2021 am primit decizia în 3 decembrie 2021. Întrebarea mea este cănd ar trebui să primesc pensia,este și aici un termen sau ar trebui sa vina in luna următoare aprobării?
Cel mai recent răspuns: c-elian , utilizator 00:53, 2 Ianuarie 2022
In luna urmatoare deciziei si se acorda incepand cu data deciziei. De regula se primeste pensia in curs, iar regularizarea se face ulterior.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cand primesc prima pensie Dandumio Dandumio In data de 21 decembrie 2014 am primit de la comisie incadrarea in gr.I pensie invaliditate.Incetarea raporturilor de munca a inceput cu 31 decembrie 2014. ... (vezi toată discuția)
Plata pensiei dupa data deciziei de pensionare StefBoji StefBoji Am citit pe forum ca plata se face in luna urmatoare emiterii deciziei de pensionare. As vrea sa stiu daca acest lucru este valabil chiar daca decizia s-a ... (vezi toată discuția)
De cand se plateste pensia integrala ionplesa ionplesa Am iesit la pensie anticipat la 63 de ani cu pensia redusa cu circa 10%. In august 2021 am implinit 65 de ani, dar pensia primita in septembrie 2021 a fost ... (vezi toată discuția)