avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 480 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Soțul meu a intentat divorț și eu nu vreau să mă ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Soțul meu a intentat divorț și eu nu vreau să mă prezint ...

Soțul meu a intentat divorț și eu nu vreau să mă prezint la nici o înfățișare se poate intimpla ceva. Și cu sentința de divorț cum o obțin voi merge personal?
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 16:48, 15 Decembrie 2021
~ Conținut șters la cerere ~
Ideal ar fi sa va prezentati la proces si sa va formulati aparari.

Daca totusi apreciati ca nu este necesara prezenta dvs. in fata instantei de judecata, aveti posibilitatea de a nu va prezenta intrucat potrivit Codului de procedura civila, prezenta paratului in cazul procesului de divort nu este obligatorie.
Puteti insa sa depuneti intampinare la cererea de chemare in judecata, sa formulati alte cereri scrise pe care sa le depuneti la dosarul cauzei, sa depuneti concluzii scrise, etc.
Daca nu formulati intampinare la cererea de chemare in judecata , nu propuneti si nu administrati probe in favoarea dvs., instanta se va pronunta exclusiv in baza cererii de chemare in judecata formulata de sot si a propbelor
administrate de acesta. Acum depinde ce a solicitat sotul prin cererea de divort ....

La sfarsitul procesului, instanta de judecata va pronunta o hotarare care va va fi comunicata.
Puteti angaja avocat daca nu veți fi reclamant.
Asa va puteți apara și sa nu va prezentați.
Este bine sa fie culpa comuna.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Soțul mi-a intentat divorț din culpă exclusivă. este posibil ca la prima înfățișare în instanță să se pronunțe hotărârea de divorț pe baza probelor administrate? ramona45 ramona45 buna ziua sotul mi a intentat divort din culpa exclusiva este posibil ca la prima infatisare in instanta sa se pronunte hotararea de divort pe baza probelor ... (vezi toată discuția)
Prezenta proces divort ro_red_rosu ro_red_rosu Eu si sotul meu divortam prin comun acord, suntem casatoriti de 10 ani, nu avem copii, avem prima infatisare pe 29 septembrie. Sotul este reclamant iar eu ... (vezi toată discuția)
Divort-primul termen de judecata getastroe getastroe Buna ziua, Pe data de 12.11.2018,avem prima infatisare la tribunal. Cererea de divort a fost introdusa de sotul meu. Este o problema daca nu ma prezint,ce ... (vezi toată discuția)