Soțul meu a intentat divorț și eu nu vreau să mă prezint la nici o înfățișare se poate intimpla ceva. Și cu sentința de divorț cum o obțin voi merge personal?
Ideal ar fi sa va prezentati la proces si sa va formulati aparari.
Daca totusi apreciati ca nu este necesara prezenta dvs. in fata instantei de judecata, aveti posibilitatea de a nu va prezenta intrucat potrivit Codului de procedura civila, prezenta paratului in cazul procesului de divort nu este obligatorie.
Puteti insa sa depuneti intampinare la cererea de chemare in judecata, sa formulati alte cereri scrise pe care sa le depuneti la dosarul cauzei, sa depuneti concluzii scrise, etc.
Daca nu formulati intampinare la cererea de chemare in judecata , nu propuneti si nu administrati probe in favoarea dvs., instanta se va pronunta exclusiv in baza cererii de chemare in judecata formulata de sot si a propbelor
administrate de acesta. Acum depinde ce a solicitat sotul prin cererea de divort ....
La sfarsitul procesului, instanta de judecata va pronunta o hotarare care va va fi comunicata.
Instanta
ADELA STROE
Am depus o cerere de chemare in judecata in calitate de creditor, societatea debitoare a depus intampinare, eu acum ce fac, depun si eu intampinare? ce ... (vezi toată discuția)