avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 727 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... doua locuri de munca - care angajator plateste ...
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

doua locuri de munca - care angajator plateste concediul de odihna?

care dintre angajatori plateste concediul de odihna in cazul unui functionar public care are doua locuri de munca, primul fiind in invatamint ?
Cel mai recent răspuns: Seffer Laurentiu , Consilier juridic 12:52, 12 Ianuarie 2010
Institutia de invatamant in care lucrati.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediu de odihna image04 image04 Buna, am si eu o intrebare. In cazul in care o persoane este angajata cu CIM la un privat (cu 8 ore), si la o institutie publica (4 ore) Concediu de odihna si ... (vezi toată discuția)
Concediu de odihna ion_raluca ion_raluca Daca am schimbat locul de munca in martie, de la SRL in sistemul public, de cate zile de concediu de odihna beneficiez si de cand as putea sa_l iau? Mentionez ... (vezi toată discuția)
Concediu de studiu ionelamunteanu ionelamunteanu Buna ziua ,as dori sa stiu daca un functionar public angajat la o primarie poate sa beneficieze de concediu de studiu pe perioada sesiunii si a sustinerii ... (vezi toată discuția)