avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 931 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... Buna ziua. in luna martie anul acesta am achizitionat ...
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

Buna ziua. in luna martie anul acesta am achizitionat un autoturism ...

Buna ziua.
in luna martie anul acesta am achizitionat un autoturism prin BT Leasing. La momentul respectiv mi s a incheiat polita casco pe 5 ani. Suma asigurata scade anual, ajungand la sfarsitul perioadei la aproape jumatate, in timp ce prima ramane aceeasi. Intrebarea mea este daca nu exista posibilitatea ca dupa implinirea unui an sa reziliez polita casco si sa cer oferte de asiguratori pentru anii urmatori, deoarece prima ramane tot la aproape 200 de euro, chiar si cand valoarea masinii pe polita scade la jumatate.

multumesc
Buna ziua,
cititi clauzele contractului de asigurare.
Acolo veti gasi raspunsul.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Casco pentru leasing Endelus Endelus buna ziua. am un contract de leasing pe5 ani pentru un autoturism. in iunie o sa fac un an, imi expira polita casco si doresc sa schimb asiguratorul. in primul ... (vezi toată discuția)
Act aditional la o polita casco eugen68octavian eugen68octavian Buna ziua. Am cumpărat în rate pe 10 ani un auto, la care banca automat mi-a făcut poliţă CASCO, fără franşiză. Am avut o pagubă şi m-am dus la ... (vezi toată discuția)
Rambursare anticipata la contract de leasing kempes64 kempes64 Buna, Am incheiat anul trecut un contract de leasing pentru un autovehicul, am platit 13 rate si acum asi vrea sa rambursez toata suma.Voi achita un ... (vezi toată discuția)