avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 902 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... CMI si concediul de maternitate
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

CMI si concediul de maternitate

Buna ziua ,

Sunt medic si am un cabinet medical individual , deci activez ca persoana fizica autorizata. Am nascut si vreau sa intru in concediu de maternitate . Exista vreo posibilitate legala prin care acest cabinet sa fuctioneze in continuare pe perioada cat eu sunt in concediu. Se poate sa il preia altcineva si sub ce forma.
Va multumesc pentru raspunsuri

Alte discuții în legătură

Concediu si indemnizatie de maternitate - cabinet medical individual adelanaghi adelanaghi Buna ziua , as dori va rog un raspuns la intrebarea mea. Sunt medic de familie la cabinet medical individual ca persoana fizica autorizata , in relatie ... (vezi toată discuția)
Concediu de maternitate nicoletavlaicu nicoletavlaicu Buna Ziua,.As dori sa va intreb daca eu am Pf si am norma de venit stabilita de stat .,si am platit C A S MAI MULT DE 12 LUNI consecutiv ,pot beneficia de ... (vezi toată discuția)
Concediu de maternitate si concediu pentru cresterea copilului la cmi roxa81 roxa81 Buna ziua, sunt medic stomatolog la CMI-ul meu si urmeaza sa intru in concediu prenatal si apoi dupa nastere postnatal. La CMI, am un serviciu de radiologie, ... (vezi toată discuția)