avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 455 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... ACORDAM SPOR VECHIME PERSOANELOR CARE DUPA PENSIONARE ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

ACORDAM SPOR VECHIME PERSOANELOR CARE DUPA PENSIONARE INCHEIE ...

ACORDAM SPOR VECHIME PERSOANELOR CARE DUPA PENSIONARE INCHEIE UN NOU CONTRACT INDIVIDUAL DE MUNCA, ACESTA CUMULAND PENSIA CU SALARIU?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 12:47, 16 Decembrie 2021
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Da, intrucat au calitate de salariat si beneficiaza de aceleasi drepturi ca si un salariat nepensionar din cadrul acelei societati.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensionarii angajati beneficiaza de deducere personala si de sporul de vechime avut inainte de pensionare? Diaconu Camelia Diaconu Camelia La 31 august 2010 doi salariati ai societatii noastre s-au pensionat in temeiul art.55 lit.a coroborat cu art.56 lit.d din Codul Muncii (pensionare la limita ... (vezi toată discuția)
(re)angajare pensionar - personal didactic auxiliar - implicatii/conditii. Aqua_blue Aqua_blue Buna seara! Am rugamintea sa raspundeti la urmatoarele intrebari: 1) Este legal sa (re)angajezi un pensionar, cu functie de conducere, ca personal ... (vezi toată discuția)
Pensionare anticipata partiala ContSters99595 ContSters99595 Buna ziua, Ma numesc Adina , sunt nascuta in mai 1955 si am vechime in munca de 33 ani (durata de cotizare). Din cauza restrangerii activitatii am fost ... (vezi toată discuția)