avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 673 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Am impresia că un cetățean român stabilit cu ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Am impresia că un cetățean român stabilit cu traiul în România ...

Am impresia că un cetățean român stabilit cu traiul în România este un om fără drepturi, un om de mana a doua...cu părere de rău.
Cel mai recent răspuns: SM LEGAL CONSSULT , Consultant de business 14:32, 16 Decembrie 2021
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
ce sa zic de vecinii nostrii din RpMoldova.... Mai bine roman

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Acuzat de contrabanda si grup organizat coroama coroama Nu stiu cum sa incep ,dar totusi imi iau inima in dinti si imi descriu in citeva cuvinte,ce se poate intinpla intr-o tara in care nu potii sa cistigi un ban sa ... (vezi toată discuția)
Extradare intr-un stat in care pedeapsa poate fi taierea mainii scafesandreea scafesandreea Buna seara. Am si eu o intrebare.Este legala acordarea extradarii intr-un stat in care pedeapsa ar consta in taierea unei maini? (vezi toată discuția)
Legea nr. 118/2010: procentul de diminuare se aplica la net sau la brut? tudor9 tudor9 Buna ziua, O chestiune de interpretare al art. 1 din L 118/2010. Cota procentuala se aplica salariului brut ce contine sporurile aferente sau se aplica ... (vezi toată discuția)