avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 447 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Am fost eliberat conditionat cu interdictia de a nu ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Am fost eliberat conditionat cu interdictia de a nu parasi tara ...

Am fost eliberat conditionat cu interdictia de a nu parasi tara pana in 2025, a-ti mai pomenit asa ceva ? Cum scot aceasta interdictie ?
Cel mai recent răspuns: Avocat Iofcea-Țiu Maria-Cristina , Avocat 14:02, 23 Decembrie 2021
Instanta poate impune obligatia de a nu parasi teritoriul tarii pe toata durata termenului de supraveghere, conform art. 101 alin. (2) lit. c) CP.
Incetarea acestei obligatii poate fi dispusa, pentru motive temeinice, doar de catre instanta, in masura in care considera ca nu mai este necesara mentinerea ei.
Noul Cod penal a instituit noi reglementari legale.
Exista posibilitatea de a ieși din tara cu acordul instantei.
De pilda, dacă ați avea un contract de munca în străinătate.
O sa va analizeze cazul avocatul daca vreti sa ieșiți din tara și o sa pregătească o pledoarie adecvata.
Ultima modificare: Duminică, 19 Decembrie 2021
CLAUDIU LASCOSCHI, Avocat
Ar trebuie sa astept sa se termine perioada de probatiune pentru a face in instanta ? Sau pot face mai devereme daca am indeplinit toate sarcinile care mi le-au dat ?
Poate fi facuta o cerere mai devreme, dar va trebui motivata foarte bine.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contestatie ContSters389662 ContSters389662 Buna ziua ! Cum as putea face o contestatie sa o trimit la o judecatorie sa imi poata scoata interdictia de a parasi tara ? (vezi toată discuția)
Am o condamnare cu suspendare si perioade de probare, si as dorii sa plec din tara la munca. AlexandruProdan AlexandruProdan Buna dragi oameni. Dupa cum spune si titlul, am primit o condamnare pentru trafic de substante psihoactive, este vorba de 1 an si 6 luni cu suspendare si 3 ani ... (vezi toată discuția)
Interdictia de a parasi tara pe perioada suspendarii sub supraveghere ValentinPantazica ValentinPantazica Salutare! Am primit 3 ani cu suspendare sub supraveghere si 100 de zile in folosul comunitatii pentru o infractiunea de distrugere Art.253 , al.1 si 4 , si ... (vezi toată discuția)