avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 422 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Ce fapte sunt instigare? Ce fapte se pedepsesc? Un ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Ce fapte sunt instigare? Ce fapte se pedepsesc? Un vecin bate ...

Ce fapte sunt instigare? Ce fapte se pedepsesc?
Un vecin bate de vreo 2 luni prin pereti si noaptea si ziua, deranjând blocul si s-au gasit unii sa concluzioneze ca voi fi amendat eu ca il invat sa faca asta.
Poate fi considerata instigare? Mi se pare absurd..
Cel mai recent răspuns: Sebastian Simon , Avocat 19:48, 21 Decembrie 2021
Bun[ seara!
}ntrucat nu este o infractiune, nu puteti fi numit instigator.
Cu stima.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Tulburarea linistii publice spune vecinul,politia spune altceva.. ContSters368008 ContSters368008 Buna seara ! Am probleme cu un vecin ! Eu sunt chirias,iar vecinul se pare ca are ceva de impartit cu proprietarul.Este o persoana mai in varsta,care are ... (vezi toată discuția)
Hartuire vecin Florii2019 Florii2019 Ce dovezi sunt necesare pt. a da în judecata un vecin pt hartuire? De 2 luni bate seara de seara,în calorifer după ora 11 noaptea,injura,ne lasa scrisori ... (vezi toată discuția)
Bună ziua! scriu aici în speranța că voi primi câteva răspunsuri ... gabrielaste gabrielaste Bună ziua! Scriu aici în speranța că voi primi câteva răspunsuri care să mă ajute sa îmi dau seama ce trebuie sa fac in situația în care mă aflu. ... (vezi toată discuția)