avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 511 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Actualizare art.268 alin (1) lit.a) din Codul muncii...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Actualizare art.268 alin (1) lit.a) din Codul muncii...

Buna ziua.
Actualizarea la data 13-nov-2021 a art. 268, alin. (1), litera A. din titlul XII, capitolul I modificat de Art. II din Legea 269/2021 )Art. 268
(1)Cererile în vederea soluţionării unui conflict de muncă pot fi formulate:
a)în termen de 45 de zile calendaristice de la data la care cel interesat a luat cunoştinţă de măsura dispusă referitoare la încheierea, executarea, modificarea, suspendarea sau încetarea contractului individual de muncă, inclusiv angajamentele de plată a unor sume de bani;

se refera si la deciziile de incetare a contractelor individuale de munca pentru angajatii care isi depun demisia sau care solicita incetarea contractului de munca cu acordul partilor?

Va multumesc!



Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 12:44, 17 Decembrie 2021
Incetarea contractului individual de muncă , include si demisie sau acordul partilor.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Termen de contestaþie a deciziilor emise de angajator. machis machis În art. 211 litera \"b\" din Lg.62/2011 se prevede faptul că măsurile unilaterale vizând executarea, modificarea, suspendarea şi încetarea contractului ... (vezi toată discuția)
Termen de contestatie decizii ELENA2009 ELENA2009 Buna ziua, Va rog sa ma lamuriti si pe mine: care este termenul de contestare pentru: - decizie incetare acordul partilor - decizie incetre demisei - ... (vezi toată discuția)
Legislatia muncii consela consela Care este termenul legal in care un salariat se poate adresa in instanta pentru o decizie de desfacere a contractului de munca? 30 de zile sau 45 de zile ... (vezi toată discuția)