avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1386 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Bună seara!o cunoștință este in ccc cu primul ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Bună seara!o cunoștință este in ccc cu primul copil care ...

Bună seara!o cunoștință este in ccc cu primul copil care va împlini 2 ani pe 10 februarie 2022 ,iar acum este însărcinată in 14 saptamani ,însă are sarcina cu dificultăți ca și la prima ,a dus la angajator scrisoare medicala eliberata de medicul de familie iar acesta I-a refuzat scrisoarea medicala pe motiv ca trebuie eliberata se către ginecolog .Menționez ca doamna pe lângă faptul ca are o sarcina cu probleme ii este frica sa se expuna date fiind condițiile actuale cu pandemia. Ce poate face in acest caz ,se poate face o contestație dacă angajatorul ii refuza scrisoarea sau mai exact cine este in masura sa elibereze acest act ,medicul ginecolog sau cel de familie?Va mulțumesc pentru eventuale răspunsuri!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 10:10, 19 Decembrie 2021
Sa o trimită prin posta recomandata cu confirmare de primire și apoi sa sesizeze ITM-ul.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Medicul de medicina muncii poate contesta concediu de risc recomandat de medicul specialist? crisana crisana Buna ziua .Am si eu o intrebare,la care nu am primit inca raspuns nici de la medicul ginecolog,nici de familie,nici de medicina muncii. In data de 5.12.2014 ... (vezi toată discuția)
Concediu de risc maternal Ale.xa Ale.xa Buna ziua! Sunt insarcinata in 12 saptamani si datorita unui diagnostic de amenintare de avort am primit de la medicul specialist ginecolog scrisoare medicala ... (vezi toată discuția)
Medicina muncii patricia85 patricia85 Buna ziua.Am o problema si nu stiu cine anume ma poate ajuta.Sunt insarcinata,si acum 2 luni puteam iesi in concediu de risc maternal pe baza scrisorii ... (vezi toată discuția)