avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 592 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Vânzarea produselor printate 3D în alte țări
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Vânzarea produselor printate 3D în alte țări

Bună ziua! Am un atelier de modelare și printare 3D unde lucrez tot felul de obiecte. Pe unele dintre ele vreau să le comercializez online și pentru asta am deschis de curând un magazin.
Problema este că nu am niciun fel de experiență în ceea ce privește vânzarea acestor produse și aș avea nevoie de îndrumare. Vreau să știu ce documente/standarde ar trebui să am pentru asta, ca să fiu în regulă la vamă, dacă produsele sunt cumpărate de cineva din SUA, de expemplu? Mă puteți ajuta?
Ultima modificare: Duminică, 19 Decembrie 2021
Cri5tiC, utilizator
Cel mai recent răspuns: Adrian ALBU , Avocat 11:09, 19 Decembrie 2021
E nevoie și de avocat, dar mai degrabă ar trebui să întrebați un contabil.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Coduri caen necesare StefanPetruCornel StefanPetruCornel Buna ziua, Doresc sa deschid un PFA prin intermediul caruia sa ofer urmatoarele servicii in mediul online: 1) Servicii online de realizare software si ... (vezi toată discuția)
Inregistrare factura sua in contabilitate Grievous Grievous Buna ziua Ma aflu in urmatoarea situatie : Intreprindere familiala (neplatitor de TVA) doresc sa achizitionez anumite parti componente pentru ... (vezi toată discuția)
Import produse ue micky28 micky28 Buna ziua, Doresc sa imi deschid un magazin (fizic sau online dar cred ca voi opta pentru varianta online). Intentionez ca achizitia marfurilor ... (vezi toată discuția)