avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1050 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... O greșeală de operare a plății unei obligații ...
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

O greșeală de operare a plății unei obligații (achitată ...

O greșeală de operare a plății unei obligații (achitată la timp), a dus la blocarea contului bancar, banca retininandu-mi comision de instituire, ulterior de încetare a blocării contului, fără a avea nici o vina, eu. Care este modalitatea legala de recuperare a valoarii comisioanelor in situația in care eu nu am nici o vina, aceasta aparține in totalitate platformei Ghiseul.ro.., am transmis dovada de achitare inclusiv băncii dar fără ca eu sa am vreo vină, comisioanele mi-au fost reținute mie, ba, chiar cand eram on străinătate lasandu-ma fără bani câteva zile.Mulțumesc anticipat pentru informație.
Ultima modificare: Duminică, 19 Decembrie 2021
razerul, utilizator

Alte discuții în legătură

Plati suplimentare la intretinere Rose06 Rose06 Buna ziua, va rog frumos daca puteti sa-mi explicati si mie daca fiecare locatar trebuie sa plateasca \"comision bancar\"! Mama mea este proprietara intr-un ... (vezi toată discuția)
Contul bancar, plata on-line si registrul de casa ContSters235906 ContSters235906 Buna ziua, ma poate ajuta cineva in urmatoarea speta??....La asociatia de prop.unde activez ca administrator,mi s-a propus sa fac in asa fel incat oamenii ... (vezi toată discuția)
Plata taxelor la bloc prin banca Nisi77 Nisi77 Este legal sa plătesc taxele la bloc prin bancă și sa mi se retina comision bancar de catre Asociația de proprietati, având în vedere că mi se reține ... (vezi toată discuția)