avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 933 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... SUNT PROPRIETAR , SAU NU ?
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

SUNT PROPRIETAR , SAU NU ?

Am cumparat un teren de la un vecin ( dezmembrare ) . Pe terenul respectiv , a ramas un gard de plasa . Acel gard imi apartine , sau trebuie sa il dau fostului proprietar al terenului ?? Ar trebui obtinuta o autorizatie de desfiintare etc ....este cu soclu de beton , a fost gardul despartitor a celor doua proprietati .
Ultima modificare: Duminică, 19 Decembrie 2021
Pompilui Avram, utilizator
Cel mai recent răspuns: Pompilui Avram , utilizator 12:08, 20 Decembrie 2021
Este hazardat sa ne pronuntam atat timp cat nu ati comunicat date relevante din cadastru
Daca gardul se afla la limita despartitoare intre cele 2 proprietati ,reprezinta proprietatea aceluia care a facut instalarea
Atat timp cat precizati ca gardul are temelie de beton,teoretic ar trebui sa existe autorizatie de constructie
Dv cand ati achizitionat bunul teren ati convenit achizitia in forma existenta ,astfel ca in pretul convenit intra inclusiv gardul
Pentru a clarifica situatia instalarii gardului,aveti dreptul sa solicitati date relevante de la serviciul urbanism din primaria teritoriala
asta am vrut sa stiu . deci cand am cumparat terenul , am cumparat in acel pret si gardul existent pe terenul respectiv . super ! - multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Desfiintare gard de plasa Pompilui Avram Pompilui Avram Intre mine si un vecin , exista un gard de plasa , pe soclu de beton , edificat fara autorizatie de construire . Pentru desfiintarea acestuia trebuie ... (vezi toată discuția)
Autorizatie de constructie Bosscostelino Bosscostelino Buna ziua. 1. Am cumparat un teren de 650mp intravilan in continuarea proprietatii pe care o am. Proprietatea pe care o am de 350mp este imprejmuita cu gard de ... (vezi toată discuția)
Gard despartitor - "conflict" cu vecinul este vorba despre gardul ... BogdanIliescu BogdanIliescu Gard despartitor - \"conflict\" cu vecinul Este vorba despre gardul care delimiteaza terenul pe care mi-am construit casa. Gardul este de plasa de sarma pe ... (vezi toată discuția)