avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 863 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Buna ziua! De aproximativ 2 luni, am terminat de ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Buna ziua! De aproximativ 2 luni, am terminat de renovat apartamentul. ...

Buna ziua!
De aproximativ 2 luni, am terminat de renovat apartamentul. Am schimbat si usa de la intrare. M-am hotarat sa zugravesc peretele cu usa, dar initial am vorbit telefonic cu dl. administrator. Acesta mi-a permis sa zugravesc chiar daca nu era nuanta la fel ca cea initiala.
Luna trecuta mi-a spus ca unii vecini nu au fost de acord cu nuanta de pe perete, asa ca au luat decizia sa rezugraveasca. Luna aceasta mi-au trecut pe intretinere 100 lei in plus pentru aceasta rezugravire.
Acesta este un abuz din partea administratiei? Sunt obligat sa platesc aceasta suma?

Multumesc.
Ultima modificare: Luni, 20 Decembrie 2021
Valentin Enescu, utilizator
Cel mai recent răspuns: Danielcc , utilizator 19:01, 24 Decembrie 2021
Intenția a fost bună însă cartea scării este parte comuna a blocului și nu aveți dreptul ca să schimbați culoarea. Totul este văzut ca și unitar.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

O firmă de distribuție a gazelor a montat niște conducte pentru ... Jeanne P. Jeanne P. O firmă de distribuție a gazelor a montat niște conducte pentru separația de gaze a unor locatari din bloc. Atunci când au sudat și au vopsit țevile au ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, cine trebuie sa se ocupe de reparatie si zugravirea ... natasav natasav Buna ziua, Cine trebuie sa se ocupe de reparatie si zugravirea scarii de bloc? Recent am cumparat un apartament in acest bloc dar parterul arata groaznic ... (vezi toată discuția)
Cheltuieli comune zugravit ipostolache ipostolache Salut, Stau intr-un bloc din sectorul patru, construit in '82. Asociatia a hotarat sa se zugraveasca blocul pe interior (casa scarii si ghenele), nefiind ... (vezi toată discuția)