avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 469 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Bună ziua.ca și agentie imobiliara pot da în ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Bună ziua.ca și agentie imobiliara pot da în judecata un client ...

Bună ziua.ca și agentie imobiliara pot da în judecata un client pentru recuperarea comisionului, proprietarul ma contactat pe mine, după care a încălcat contractul de exclusivitate care îl aveam, apoi a vândut pe ascuns ca sa zic asa,clientului adus de mine? Va mulțumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT , Avocat 15:10, 20 Decembrie 2021
Daca aveti contract incheiat , da puteti
Teoretic se poate, depinde de clauzele din contract,de posibilitatea de a proba cele afirmate etc.Este un sport national la romani acela de a incerca sa nu plateasca comisioanele agentilor imobiliari,sa sunteze plata unui onorariu catre avocat cautand , ,,modele"pe net etc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Clauza contract de comision pentru vanzare mihaigrecu mihaigrecu Buna ziua, Am semant zilele trecute un contract de comision,cu clauza de exclusiviate, cu un agent imobiliar. Recitind acum contractul, observ ca clauza ... (vezi toată discuția)
Buna ziua am semnat cu o agenție imobiliară un contract ca vânzător ... Angela Manu Angela Manu Buna ziua Am semnat cu o agenție imobiliară un contract că vânzător. Apartamentul s a vândut însă printr o altă agenție imobiara. . In acest ... (vezi toată discuția)
Clauza contract intermediere imobiliara Horimarian Horimarian Bună ziua, Vă rog să îmi spuneți dacă un agent imobiliar poate să profite cumva de următoarea clauză din contractul de intermediere, sau să ... (vezi toată discuția)