avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 802 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Conducere sub influenta alcoolului Dosarul meu a fost ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Conducere sub influenta alcoolului Dosarul meu a fost trimis ...

Conducere sub influenta alcoolului
Dosarul meu a fost trimis la judecatorie fara ca procurorul sa ma cheme la audieri si sa ma intrebe despre acordul de recunoastere. In rechizitoriu scrie ca am recunoscut fapta si am colaborat , atat.
Cel mai recent răspuns: Florel 2000 , utilizator 19:49, 21 Decembrie 2021
Da, nu vreau sa mai pier timpul, am pierdut deja 1 an. Nu am sa formulez cereri/exceptii. Ce trebuie sa fac pentru a beneficia de procedura simplificata a judecatii ?
La primul termen la care procedura de citare este legal îndeplinită şi cauza se află în stare de judecată, o sa fiti intrebat de judecator daca intelegeti sa va judecati in procedura simplificata.

Mulțumesc frumos.

Cabinet de Avocat ”Patrascu Razvan” a scris:

La primul termen la care procedura de citare este legal îndeplinită şi cauza se află în stare de judecată, o sa fiti intrebat de judecator daca intelegeti sa va judecati in procedura simplificata.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Acord de recunoastere a vinovatiei vs procedura simplificata aidu aidu Ce diferenta e intre institutia acordului de recunoastere a vinovatiei si procedura simplificata? Ambele situatii atrag reducerea cu 1/3 a limitelor ... (vezi toată discuția)
Camera preliminara poate trimite un dosar in judecata daca parchetul a considerat ca nu e cazul? desirelia75 desirelia75 daca solutiile date de parchet in urma unor cercetari penale nu sunt cu trimitere in judecata, camera preliminara are posibilitatea sa spuna ba da, e cu ... (vezi toată discuția)
Proces penal Aungurencii87 Aungurencii87 Buna ziua . Exista la noi in țara acordul de recunoaștere a vinovatiei ? Se poate încheia un acord între inculpat și procuror , dacă inculpatul ... (vezi toată discuția)