avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 901 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... RCA CITY INSURANCE! Bună ziua!Pentru cine mai are ...
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

RCA CITY INSURANCE! Bună ziua!Pentru cine mai are această poliță ...

RCA CITY INSURANCE!
Bună ziua!Pentru cine mai are această poliță valabila ,mai poate circula cu aceasta,? sau este nevoie de o altă poliță? Mulțumesc!
Cel mai recent răspuns: Laszlo Bicsak , Alte profesii 20:11, 25 Decembrie 2021
Polița este valabilă până la expirare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua, ref.la asigurarea auto rca : intrebarea 1 : polita ... voicudamian voicudamian Buna ziua, ref.la asigurarea auto RCA : Intrebarea 1 : polita mea RCA pe 6 luni expira pe 8.01 2022. Nu dispuni de bani sa inchei deocamdata o noua ... (vezi toată discuția)
Buna ziua. in cazul in care asigurarea rca este facuta la city ... Mihaela.Trasnitu Mihaela.Trasnitu Buna ziua. In cazul in care asigurarea RCA este facuta la City Insurance si este valabila pana pe 14 septembrie 2022 as dori sa stiu daca ramane valabila pana ... (vezi toată discuția)
Buna ziua. din neatenție am provocat un accident auto doar cu ... horhe4ab horhe4ab Buna ziua. Din neatenție am provocat un accident auto doar cu daune materiale. După 1 luna si 1 săpt asiguratorul la care am RCA valabil nu a deschis ... (vezi toată discuția)