avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1174 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Concediu medical în timpul șomajului se pune ca și ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Concediu medical în timpul șomajului se pune ca și contribuție? ...

Concediu medical în timpul șomajului se pune ca și contribuție?
Cel mai recent răspuns: Crist77 , utilizator 18:02, 21 Decembrie 2021
Contributie la ce?
Păi, lucrurile stau altfel,am intrat în șomaj pe 1februarie,apoi pe 11 februarie am intrat în concediu medical până la data de 19octombrie.Ce vreau eu să știu este următorul lucru,la 1februarie mi s a stabilit, plata in cuantum de 1745 după lunile state în medical am trecut de pragul de 20 de ani, acum nu ar trebui recalculată indemnizația?

Cornel Vasile a scris:

Contributie la ce?

Nu se recalculeaza indemnizatia.
Mulțumesc

Cornel Vasile a scris:

Nu se recalculeaza indemnizatia.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Indemnizatia pentru cresterea copilului nicolle45 nicolle45 Fiica mea este angajata din 5 mai 2011, a ramas insarcinata si naste intre 15-20 februarie 2012. Intra in concediu de maternitate dupa ce naste. Vreau sa stiu ... (vezi toată discuția)
Cand mai primesc indemnizatie de somaj, dupa concediu medical? ika ika Sunt somer , absolvent studii superioare, in perioada 20 ian.-18 feb. ac,am fost internat in spital. La data de 21 ian. am anuntat in scris la ALOFM, prin ... (vezi toată discuția)
Acordare somaj pfa la terminarea cic geronimo00 geronimo00 Buna ziua, Supun atentiei dumneavoastra urmatoarea situatie: Sotia mea a intrat in Concediu de Ingrijire Copil obtinand venituri din activitatea de PFA ... (vezi toată discuția)