avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1147 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna ziua. Se poate face plata sultei pe loc in fata ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna ziua. Se poate face plata sultei pe loc in fata notarului ...

Buna ziua. Se poate face plata sultei pe loc in fata notarului ? Se poate face si cash sau e de preferat in cont bancar ? Multumesc
Cel mai recent răspuns: Avocat Cândea Law Office , Avocat 23:11, 1 Ianuarie 2022
Buna ziua,
Cel mai facil este prin depunere/transfer bancar sau consemnarea sumei la CEC pe numele respectivului. Esențial este mențiune expresă a sultei conform hotararii judecătorești nr. .......... prin care a fost dispusă, sau prin ce act a fost dispusă sulta.

Purcaru Nasta-Ana
Ultima modificare: Duminică, 2 Ianuarie 2022
gi-jane2, moderator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Modalitate de plata a sultei dupa partaj-divort kdoina2007 kdoina2007 Buna ziua Va rog sa ma sfatuiti in urmatoarea situatie: am terminat procesul de partaj si in august am primit comunicarea. Dupa investirea deciziei ca ... (vezi toată discuția)
Radiere din cf ana301 ana301 buna ziua.puteti sa ma ajutati va rog?in urma unui proces de succesiune a fost inscrisa in cf o sulta si doua somatii pt executare silita . banii au fost ... (vezi toată discuția)
Refuzul acceptarii sultei de catre fostul sot kdoina2007 kdoina2007 Va rog sa-mi spuneti cum se procedeaza in cazul in care fostul sot refuza acceptarea sultei si sa paraseasca apartamentul care mi s-a atribuit in urma unui ... (vezi toată discuția)