avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 588 soluții astăzi

Mâine, 10 aprilie, are loc evenimentul: Diurne 2025 - Regimul fiscal și juridic al indemnizațiilor pentru munca în deplasare. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... modificarea salariului minim in decembrie 2021
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

modificarea salariului minim in decembrie 2021

modificarea salariului pt. cei care au peste 24 luni vechime o facem in decembrie si apoi la 01 ianuarie 2022 facem alta modifcare conform salariului minim valabil pt,2022 ?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 11:28, 21 Decembrie 2021
Intr-adevar, sporul de vechime il modificati in decembrie si apoi salariul in ianuarie,

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Reincadrare conform normelor de aplicare a legii nr. 285/2010 cameliapstl cameliapstl speta: un contractual la primarie a implinit in luna decembrie 2010 20 de ani vechime in campul muncii, astfel incat , pentru plata salariului aferent lunii ... (vezi toată discuția)
Modificare fond salarii dupa avizarea ajps Kyandra Kyandra Conform Ordinului 32/2010, in Anexa 2, am trecut suma totala aferenta platii drepturilor salariale la nivelul lunii ianuarie 2010. Am primit avizul pentru ... (vezi toată discuția)
Salariul minim 2011 stromelectro stromelectro Puteti sa-mi spuneti ce salariu minim se aplica de la 1 ianuarie 2011 pentru cei cu studii liceale sau superioare neexistand niciun coeficient de aplicare ... (vezi toată discuția)