avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 646 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna ziua Stau la casa ,vecinii mei și au construit o ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna ziua Stau la casa ,vecinii mei și au construit o camera ...

Buna ziua
Stau la casa ,vecinii mei și au construit o camera in spate langa casa lor unde se încălzesc la soba cu lemne.E ok,alegerea lor,doar că au cos mult jos fata de acoperișul lor,și tot fumul vine la noi in curte.am făcut plângere la primăria Reșița cei trei vecini deranjați de acești vecini,dar nimeni nu ne a rezolvat problema.Este vreo posibilitate de rezolvare?multumesc
Cel mai recent răspuns: trandafir2 , moderator 20:23, 6 Ianuarie 2022
Incercati si cu plangere la Garda de mediu pentru poluare.
va trebui sa ii dati in judecata pe obligatia de a face, sa isi inalte cosul. Ii notificati in prealabil ca poate isi inalta fara judecata ca daca pierd, platesc si aceste cheltuieli.
sau obligatia de a nu face, ...fum :))

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cosul de fum de la centrala Ancuta1967 Ancuta1967 Am cosul de fum de la centrala de 5m inaltime si distanta de la casa vecinului pana la cos 10 m . In fiecare zi striga ca ii intra fumul in casa si ma ameninta ... (vezi toată discuția)
Problema cos de fum Darius32 Darius32 Buna seara.Am o problema cu un ve cin care recent si-a montat o centrala pe carbune iar tot fumul degajat de aceasta ajunge in curtea mea cosul fiind ... (vezi toată discuția)
Cos de fum la bloc lloryshyka lloryshyka Buna seara, locuiesc la etajul 1 (unu)al unui imobil cu 4 (patru) etaje, vecina de la parter are ca sursa de incalzire soba pe lemne cu cosul de fum ridicat ... (vezi toată discuția)