avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 504 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Bună ziua! Lucrez în Anglia ca PFA în domeniul ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Bună ziua! Lucrez în Anglia ca PFA în domeniul sănătății, ...

Bună ziua!
Lucrez în Anglia ca PFA în domeniul sănătății,
iar acum aș dori să colaborez cu o firmă de contabilitate din România, voi lucra 2 ore/zi online.(am ambele calificări)
În Anglia plătesc impozit, contribuție pt.sănătate,pensie etc. .Este posibil să mi se întocmească CIM parțial în România pe aceste 2 ore și să plătesc și aici simultan contribuțiile aferente?
Pot întâmpina probleme în viitor ( mă gândesc la pensionare) că voi avea în această perioadă și în străinătate și aici ani acumulați simultan? ( în Anglia un an de exemplu iar aici un sfert pe un an lucrat).
Mulțumesc frumos.

Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 12:04, 22 Decembrie 2021
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Este posibil să vi se întocmească CIM parțial în România pe acele 2 ore și să plătiti și aici simultan contribuțiile aferente

Nu veți întâmpina probleme în viitor (pentru pensionare) că veți avea în această perioadă și în străinătate și aici ani acumulați simultan.
Vă mulțumesc foarte mult! Sărbători binecuvântate!
Multumesc asemenea !

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract de munca partial Alyxys Alyxys As dori sa va intreb,ce este un contract de munca cu timp partial....eu sunt profesor si anul acesta din nefericire sun incadrata la plata cu ora....inca nu ... (vezi toată discuția)
Munca in strainatate pentru angajatii romani. LauraMirabela LauraMirabela Buna ziua. Am nevoie de informatii referitoare la munca in strainatate a angajatilor romani care sunt delegati sa lucreze in afara Romaniei. In situatia de ... (vezi toată discuția)
Contract de munca la doar 2 ore pe zi ? DanielMarian DanielMarian Lucrez la programator, 8 ore pe zi. Am observat ca in contractul meu de munca, scrie: \"o fractiune de norma de 2 ore/zi, 10 ... (vezi toată discuția)