avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 808 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Buna ziua! In scara blocului unde locuiesc se afla ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Buna ziua! In scara blocului unde locuiesc se afla „parcata“ ...

Buna ziua! In scara blocului unde locuiesc se afla „parcata“ motocicleta unui vecin de la parter, iar acesta lucru se intampla de prin luna iulie. Acum cateva zile i-am scris si l-am rugat sa-si mute motocicleta in alta parte (detine si o gradina si o cabanuta din lemn) pentru ca urmeaza sa se faca curatenie pe scara si in zona in care se afla motocicleta nu se poate ajunge. In plus, i-am spus ca nu este normal sa stam cu motocicleta in scara (in special pentru ca pana la primavara nu o va folosi). Nu numai ca vecinul nu a mutat-o, dar a si decorat-o cu globuri si beteala. Presedintele asociatiei nu este in localitate luna aceasta si as vrea sa stiu daca exista o modalitate prin care il pot „convinge“ sa mute motocicleta. Multumesc!
Ultima modificare: Miercuri, 22 Decembrie 2021
raluca225, utilizator
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 21:51, 22 Decembrie 2021
Lasati pe ea cadouri pentu copii...dulciuri...markere......
Spuneti-i ca veti anunta pompierii pentru obstructionare...sper sa mearga.
Sesizati oficial serviciul directia corp control din primarie si politia teritoriala

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vecinul de vizavi si-a depozitat gunoiul la mine in strada. ce pot face? Horbat Radu Horbat Radu Buna ziua, De fapt este vorba de o batranica pe care o cunosc. Acum cateva zile a fost politia locala si i-a pus in vedere sa-si taie iarba din fata casei dar ... (vezi toată discuția)
Paza in casa scarii valerix valerix Rog solutie ! un vecin din scara a angajat o firma de paza sa pazeasca .................... blocul . Problema este ca eu locuiesc la parter iar acestia si au ... (vezi toată discuția)
Deranj vecini gãlãgie copil teddybartis teddybartis Locuim întru-un bloc la etajul 4 şi avem un băieţel de 3 ani. Problema a apărut acum 2 ani când vecinii de la 3 au avut câteva plângeri verbale despre ... (vezi toată discuția)