avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 658 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... POLITA CASCO ASIROM fara fransiza
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

POLITA CASCO ASIROM fara fransiza

Buna ziua , am un contract leasing la firma MERIDIAN. Tot la ei am incheiat o polita de asigurare casco pe trei ani cu rata fixa 131 E la trei luni din oct.2008 pana in oct.2011, fara fransiza . Ulterior am fost informata ca s a introdus fransiza. De ce si mie? este posibil sa faca modificare la un contract odata incheiat si n ar fi trebuit atunci sa se modifice si suma de plata.
Cel mai recent răspuns: nucu$ , utilizator 15:24, 12 Ianuarie 2010
Asiguratul in polita CASCO pentru un autovehicul in leasing, este societatea de leasing (proprietarul), deci la conventia asigurat-asigurator nu participati si dvs.(utilizatorul).Singurul document pe care trebuie sa-l verificati, este cotractul de leasing, capitolul in care se prevad indatoririle utilizatorului legate de asigurare.
Daca fransiza se aplica numai daunei totale - nu va afecteaza.Daca s-au produs modificari in contractul de leasing, fara acceptul dvs., (care va afecteaza) de genul ca trebuie sa suportati fransiza la daunele partiale sau chiar si cea retinuta la dauna totala, puteti solicita mentinerea conditiilor initiale sau schimbarea asiguratorului, cu un altul care nu impune aceasta conditie(propus sau ales de dvs.)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Casco tantelu tantelu Am cumparat o masina in leasing, si in urma unui accident de masina , pentru care eu nu am fost vinovat am descoperit ca nu am Asigurare Casco. Am in ... (vezi toată discuția)
Introducere fransiza casco omniasig ina_r ina_r Buna ziua, eu am un autoturism in leasing de la Unicredit cu asigurare CASCO Omniasig. Contractul CASCO este incheiat pe toata perioada leasing-ului (5 ani), ... (vezi toată discuția)
Dauna totala la masinile in leasing viorel. viorel. Buna ziua!In decembrie 2009 am din cauza conditiilor meteo am avut accident,cineva a intrat in mine frontal.Masina mea este luata in leasing de la Meridian din ... (vezi toată discuția)