avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 863 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025: Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA TVA la vanzarea de masina din firma
Discuție deschisă în Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA

TVA la vanzarea de masina din firma

Buna ziua,
Am achizitionat o masina in firma de la o persoana fizica, datorita unor probleme constatate ulterior returnez masina catre proprietar.
Va rog sa ma ajutati cum as putea sa fac acest lucru tinand cont ca nu am achizitionato cu TVA dar eu sunt platitor de TVA. Contabilul imi sugereaza sa fac un proces verbal de anulare a contractului initial.

Alte discuții în legătură

Rezolutiune contract vanzare cumparare fara interventia instantei? razvanseba razvanseba Buna ziua, Va rog sa ma ajutati cu o consiliere in urmatoarea problema. In octombrie 2013 am achizitionat, prin programul Prima Casa, un apartament nou ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! in 2023 am cumparat o masina pe care ulterior am vandut ... Tools02 Tools02 Buna ziua! In 2023 am cumparat o masina pe care ulterior am vandut o mai departe unei rude. Problema este ca firma de la care am achiziționat masina a ... (vezi toată discuția)
Contract de comodat cmin cmin Problema mea este urmatoarea: am cumparat o masina de la cineva , am facut contract de vanzare-cumparare, actele masinii sunt la mine doar ca acum ... (vezi toată discuția)