avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1054 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Buna ziua! Va rog sa ma ajutati cu un raspuns, ar ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Buna ziua! Va rog sa ma ajutati cu un raspuns, ar trebui sa primesc ...

Buna ziua!
Va rog sa ma ajutati cu un raspuns, ar trebui sa primesc indemnizatia de somaj (vechime 35 ani), insa a o data pe an primesc o sucventie APIA in valoare de max 3000ron.Imi puteti spune daca din cauza acestui venit mi se anuleaza somajul?

Va multumesc!

Alte discuții în legătură

Pensie Adyh81 Adyh81 Buna ziua, Sunt nascut in data de 09.09.1956 si am urmatoarele perioade ce pot fi considerate vechime in munca: -2 ani scoala profesioana in meseria de ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie somaj (cu subventie apia) elenaion63 elenaion63 Buna ziua! Pentru a primi indemnizatie de somaj, veniturile realizate din alte activitati (chirii, activitati agricole) trebuie se fie sub limita ... (vezi toată discuția)
Cum se calculeaza pensia de invaliditate? Nicole09 Nicole09 Buna seara, As dori sa aflu cum se calculeaza pensia pe caz de boala la 36 de ani, cu o vechime de 15 ani daca se include si CCC. Va multumesc. (vezi toată discuția)