avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 708 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... in cazul unui credit de nevoi personale cu asigurare ...
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

in cazul unui credit de nevoi personale cu asigurare de viată: ...

in cazul unui credit de nevoi personale cu asigurare de viată: achit anticipat creditul, mai recuperez ceva din prima de asigurare plătita? cat se recuperează?
Cel mai recent răspuns: trandafir2 , moderator 12:29, 26 Decembrie 2021
exista aceasta clauza in contractul de asigurare?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recuperare bani de asigurare de viata la rambursarea anticipata integrala a creditului loadingvirus loadingvirus Buna ziua. As dori un raspuns la o problema a carei rezolvare nu o gasesc. Pe scurt in 2007 am solicitat si mi-a fost aprobat un credit de nevoi personale cu ... (vezi toată discuția)
Titular imprumut decedat marius_cluj marius_cluj buna ziua, datele problemei sunt: credit de nevoi personale ~20 k eur : un titular, un coplatitor si o ipoteca pe un apartament care nu apartinea ... (vezi toată discuția)
Recuperare polita asigurare de viata la terminarea achitarii creditului forminte forminte Buna ziua, Am in derulare un credit pentru nevoi personale, iar la incheierea Contractului de credit pentru consum am platit contravaloarea unei polite de ... (vezi toată discuția)