avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 926 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... cine plateste concediul pre si post natal
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

cine plateste concediul pre si post natal

buna ziua,vreau sa stiu cine imi plateste concediul pre si post natal,din cate mi-a spus patronul el nu mai trebuie sa imi plateasca nimic.dar din cate stiu eu trebuie sa plateasca pana la terminarea celor 126 de zile de concediu. ce pot face? va multumesc
Cel mai recent răspuns: Angela D , Consultant resurse umane 17:08, 12 Ianuarie 2010
concediul medical l-am trimis si bineinteles l-a primit dar nu stiu ce face cu adevarat cu el pt ca eu salarul nu il primesc . am vorbit cu dansul si a spus ca nu mai trebuie sa ma plateasca,nu e obligatia lui ci a statului.
Faceti o sesizare si la ITM.

Atata timp cat aveti calitatea de salariat angajatorul trebuie sa va achite c/val pe CM.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediul medical pre si post natal virat de casa de sanatate, dar neplatit salariatului de catre lichidator PopaN PopaN Buna seara, Am si eu o problema cu un Lichidator care refuza sa-mi plateasca banii din CM pre si post natal, desi acestia au fost virati de catre Casa de ... (vezi toată discuția)
Neplata concediului medical iustinian 13 iustinian 13 as dori sa intreb, o angajata la un salon de infrumusetare plateste din incasarile lunare 420 lei cartea de munca si i se mai da salariu 40% din ce a mai ... (vezi toată discuția)
Concediu prenatal claudya23 claudya23 buna ziua.am o problema cu angajatorul meu care nu vrea sa imi plateasca concediu prenatal.mentionez k am intrat in concediu prenatal in luna mai.pe data de 6 ... (vezi toată discuția)