avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1119 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Buna seara! Am achiziționat 2 covoare de la ...
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Buna seara! Am achiziționat 2 covoare de la Mobexpert, pe eticheta ...

Buna seara! Am achiziționat 2 covoare de la Mobexpert, pe eticheta sunt descrise anumite dimensiuni iar când le-am măsurat eu acasa erau alte dimensiuni. Ce se poate face în acest caz?
Am drept de retur? E normal sa nu corespundă dimensiunile?
Cel mai recent răspuns: 123andrea , utilizator 06:34, 23 Decembrie 2021
cat de diferite sunt dimensiunile? tolerante de 3-5 cm sunt admisibile. daca dimensiunile sunt net diferite, inseamna ca ati primit alt produs.
Ultima modificare: Miercuri, 22 Decembrie 2021
adriandimitriu, utilizator
Diferența este de 12 cm.

adriandimitriu a scris:

cat de diferite sunt dimensiunile? tolerante de 3-5 cm sunt admisibile. daca dimensiunile sunt net diferite, inseamna ca ati primit alt produs.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Returnare produs francisk francisk Am achizitionat un covor dintr-un magazin de covoare. Cand am ajuns acasa am constatat ca produsul este prea mic si am hotarat sa-l returnez. Am incercat sa ... (vezi toată discuția)
Am achizitionat un produs(incaltaminte), pt a il face cadou, ... ialo ialo Am achizitionat un produs(incaltaminte), pt a il face cadou, dintr-un magazin la casieria caruia scria mare \"returul produselor se poate efectua in maxim 10 ... (vezi toată discuția)
Probleme la retur AlexOprea20 AlexOprea20 Buna seara, numele meu este Alexandru Oprea, iar in urma cu 1 zi, am cumparat fizic un articol vestimentar de la Lee Cooper din Plaza Romania (Bucuresti). ... (vezi toată discuția)