avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 654 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Returnare produs
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Returnare produs

Am achizitionat un covor dintr-un magazin de covoare. Cand am ajuns acasa am constatat ca produsul este prea mic si am hotarat sa-l returnez. Am incercat sa returnez produsul, dar conform regulilor magazinului acestia nu returneaza banii ci doar schimba produsul. Intrebarea mea este daca legea ii obiliga pe comercianti sa returneze banii consumatorului in daca acesta este returnat decurs de cateva zile (2 zile, in cazul meu) sau aceasta lege este valabila doar la achizitionarea produselor online?
Multumesc!
Cel mai recent răspuns: ContSters344547 , utilizator 10:16, 23 August 2016
E vina dvs ca ati mers la magazin fara sa stiti ce dimensiuni aveti nevoie.Cred ca s-a procedat corect propunandu-va sa il schimbati cu altul. Banii se returneaza pt motive de defecte,rebuturi de care nu e vinovat clientul. In cazul expus de dvs s-a procedat corect. Nu poti sa cumperi un produs si dupa cateva zile sa-l duci inapoi si sa primesti banii. Ce ar fi ca femeile sa-si cumpere rochii sa le poarte o seara sau doua si dupa sa le duca inapoi (cu eticheta la vedere) si sa-si ceara banii ?!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Garantie produs cumparat online tdrtdr tdrtdr Buna ziua, Am cumparat un telefon de la un magazin online. L-am primit pe 27 iar acum am observat ca are un defect la camera foto. Nu au trecut nici 48ore de ... (vezi toată discuția)
Returnarea produsului in 24h cristiangheorghe cristiangheorghe Am tot cautat dar nu am reusit sa gasesc textul de elge in care se specifica ca un client poate returna un produs achizitionat in termen de 24 de ore de la ... (vezi toată discuția)
Returnarea unu obiect cumparat delcaru delcaru Buna seara!Ajutati-ma va rog, deoarece m-am incurcat in hatisul legilor privind legislatia consumatorului.Am cumparat o cada de baie in urma cu 5 zile, si ... (vezi toată discuția)