avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 406 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Buna seara!! Pontajul efectuat de sef la sfarsitul ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Buna seara!! Pontajul efectuat de sef la sfarsitul lunii si care ...

Buna seara!! Pontajul efectuat de sef la sfarsitul lunii si care este trimis spre calcul unitatii in care lucrez este confidential? Putem cere vizualizarea lui daca suspectam fals in acordarea unor sporuri sau ore suplimentare? Multumesc!!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 11:22, 23 Decembrie 2021
Legea nu prevede confidentialitatea pontajului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ore suplimentare efectuate si neplătite buna seara! În 2018 ... jacquelline jacquelline Ore suplimentare efectuate si neplătite Buna seara! În 2018 am efectuat un nr. foarte mare de ore suplimentare care nu au fost trecute în pontaj de ... (vezi toată discuția)
Neplata orelor suplimentare LEONY2003 LEONY2003 buna ziua Lucrez la o firma multinationala din luna septembrie, si desi am in contract un program de 8 ore cu sambata si duminica liber, muncesc in realitate ... (vezi toată discuția)
Ore suplimentare traian5566 traian5566 Buna ziua! Unde gasesc o lege pentru plata sau zile libere pentru ore suplimentare. Am fost intr-o tabara cu elevii scolii la care lucrez, am stat 4 zile. ... (vezi toată discuția)