avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 930 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Buna ziua, am facut o reclamatie la ANPC, au trecut 60 ...
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Buna ziua, am facut o reclamatie la ANPC, au trecut 60 de zile ...

Buna ziua, am facut o reclamatie la ANPC, au trecut 60 de zile si acestia nu mi-au raspuns. Am sunat la ei in repetate randuri si au spus sa astept ca au multe solicitari. Ce se poate face in acest caz? Unde pot reclama ANPC pentru incalcarea OG 27/2002? Multumesc
Cel mai recent răspuns: CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT , Avocat 15:31, 23 Decembrie 2021
Reveniti cu sesizare scrisa,sesizati Av Poporului daca nu ati primit nici un raspuns etc.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Reveniti cu sesizare scrisa,sesizati Av Poporului daca nu ati primit nici un raspuns etc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am făcut formular de reclamație la anpc bucurești în data ... Meki Meki Am făcut formular de reclamație la anpc București în data de 15.02.2021 (5713/București) și nu am primit niciun răspuns până acum nici pe e-mail nici ... (vezi toată discuția)
Intrebare legata de lipsa unui raspuns la o reclamatie in termenul legal dunamis1978 dunamis1978 Buna ziua. Am facut o reclamatie la o institutie publica care solutioneaza neintelegeri intre furnizori de servicii si clienti si au trecut 53 de zile de la ... (vezi toată discuția)
Dreptul la petitionare Antik Antik Incalcarea dreptului la petitionare presupune pe langa altele si primirea unui raspuns din partea institutiei detaliat care sa acopere intreaga problematica ... (vezi toată discuția)