avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 984 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Am făcut formular de reclamație la anpc București ...
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Am făcut formular de reclamație la anpc București în data ...

Am făcut formular de reclamație la anpc București în data de 15.02.2021 (5713/București) și nu am primit niciun răspuns până acum nici pe e-mail nici telefonic. Am sunat la numărul de telefon 0213106375 dar nu răspunde nimeni cu toate ca sună! Aștept și 5 minute la telefon dar nimic. Ce să fac? Mulțumesc.
Ultima modificare: Marți, 30 Martie 2021
Meki, utilizator
Cel mai recent răspuns: Meki , utilizator 21:53, 30 Martie 2021
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Faceti o sesizare în scris la Av Poporului în care descrieti situatia sau o revenire la ANPC prin poștă cu confirmare primire.

CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT a scris:

Faceti o sesizare în scris la Av Poporului în care descrieti situatia sau o revenire la ANPC prin poștă cu confirmare primire.

Am făcut și acolo acum aștept răspuns! Mulțumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua, am facut o reclamatie la anpc, au trecut 60 de zile ... Dobre Mihai Dobre Mihai Buna ziua, am facut o reclamatie la ANPC, au trecut 60 de zile si acestia nu mi-au raspuns. Am sunat la ei in repetate randuri si au spus sa astept ca au multe ... (vezi toată discuția)
Anpc - nu exista protectia consumatorului laurasimona laurasimona Buna ziua , as dori ajutorul intr-o situatie legata de ANPC. in data de 22 februarie am avut nevoie sa fac o plangere/ solicitare la ANPC. am sunat de ... (vezi toată discuția)
Probleme contract societate telefonie fixa baikomarilena baikomarilena Datorita faptului ca am fost in imposibilitate de plata am sunat luni la operatorul de telefonie fixa ,unde am facut o cerere de esalonare a datoriei pe care o ... (vezi toată discuția)