avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1089 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Bună, acum câteva zile am fost la cumpărături la ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Bună, acum câteva zile am fost la cumpărături la Auchan, ...

Bună, acum câteva zile am fost la cumpărături la Auchan, un cos plin, fiind aglomerat am mers la casele rapide, la ieșire am fost oprit de pază deoarece nu am scanat unele produse din neatenție, am plătit 270 iar valoarea totală era în jur de 400 de lei, a fost refăcut coșul și bineînțeles am plătit diferența, paguba fiind peste 100 de lei a fost chemată poliția care mi-a întocmit proces verbal pentru furt dar au scris în el că a fost din neatenție. Nelămurire mea este ce se va întâmpla? Voi avea înscris în cazierul judiciar sau dosarul va fi clasat. Menționez este prima abatere și au scris domnii că este din neatenție, greșeală
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 11:27, 24 Decembrie 2021
se va clasa, nu veti avea cazier

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua! am o mica problema, am facut cateva cumparaturi in ... Jeniffer12381 Jeniffer12381 Buna ziua! Am o mica problema, am facut cateva cumparaturi in H&M si am platit 1 articol vestimentar, in valoare de 250 RON, iar pe geanta aveam un alt articol ... (vezi toată discuția)
Produse neplătite la carrefour - posibile consecințe Damian00003 Damian00003 bună ziua, am 21 ani si am fost la Carrefour Băneasa sa fac cumpărături, am folosit aplicația self pay unde scanezi cand ei de pe raft, din neatenție ... (vezi toată discuția)
Acuzat de furt pe nedrept in supermarket Empeg Empeg Buna ziua, Ma adresez dumneavoastra pentru ca am mare nevoie de sfaturile unui expert. Intr-o dimineata am mers la[ editat ]cu un prieten sa cumpar niste ... (vezi toată discuția)