avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 534 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Buna ziua! Am o mica problema, am facut cateva ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Buna ziua! Am o mica problema, am facut cateva cumparaturi in ...

Buna ziua! Am o mica problema, am facut cateva cumparaturi in H&M si am platit 1 articol vestimentar, in valoare de 250 RON, iar pe geanta aveam un alt articol in valoare de 40 de lei pe care am uitat sa il platesc, cand am trecut de portile de siguranta a sunat alarma si m-a luat paza. Le am spus ca a fost din greseala, s au uitat pe camere si desi am platit celalalt articol mai scump, si le am spus ca este o greseala, din neatentie, au chemat politia. S-a intocmit un dosar penal, dar nu stiu ce se va intampla mai departe. Nu mai am avut niciodata problema pana acum. Se vede dosarul penal pe cazier? Voi primi amenda penala sau pur si simplu se va clasa dosarul pentru ca este prima abatere si prejudiciul a fost mic? Cat timp va dura pana se va incheia dosarul? Multumesc
Cel mai recent răspuns: Jeniffer12381 , utilizator 09:32, 12 August 2023
In cazierul judiciar se consemneaza faptele sub incidenta penala constatate de catre autoritati
Ati achitat c/v bun pretins luat din greseala sau politia a constatat existenta de prejudiciu materiala?
Solutionarea dosarului este conditionata de dispozitia si interesul procurorului,de urgenta dosarelor deja aflate in cercetare si de alti factori independendenti de vointa partilor

ynocentta a scris:

In cazierul judiciar se consemneaza faptele sub incidenta penala constatate de catre autoritati
Ati achitat c/v bun pretins luat din greseala sau politia a constatat existenta de prejudiciu materiala?
Solutionarea dosarului este conditionata de dispozitia si interesul procurorului,de urgenta dosarelor deja aflate in cercetare si de alti factori independendenti de vointa partilor

Magazinul si a recuperat prejudiciul inapoi si nu au acceptat sa platesc produsul. La politie mi s a spus ca avand in vedere cirscumstantele este posibil sa se claseze dosarul si astfel nu va mai aparea pe cazier, insa ma va pune pe drumuri sa dau declaratii. Eu voi pleca din tara. Ma afecteaza cu ceva acest dosar la trecere la control? Cat ar putea dura pana se va inchide?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună, acum câteva zile am fost la cumpărături la auchan, ... Ionionut 19 Ionionut 19 Bună, acum câteva zile am fost la cumpărături la Auchan, un cos plin, fiind aglomerat am mers la casele rapide, la ieșire am fost oprit de pază deoarece ... (vezi toată discuția)
Caz penal furt prejudiciu minor Grigore91 Grigore91 Deci in urma cu 2 ani,la magazinul Kaufland am facut cumparaturi printre care si un strugurel in valoare de maxim 18 lei (nu imi mai aduc aminte exact suma ... (vezi toată discuția)
Cazier furt din hypermarket real. ajutor !!! Cozie Cozie Buna dimineata. E deja ora 4:31 am si nu pot dormi. Am fost \"prins\" \"furand\" un pahar gradat in valoare de 22.99 lei(doua sute douazeci si noua de mii ... (vezi toată discuția)