avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 540 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Caz Penal furt prejudiciu minor
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Caz Penal furt prejudiciu minor

Deci in urma cu 2 ani,la magazinul Kaufland am facut cumparaturi printre care si un strugurel in valoare de maxim 18 lei (nu imi mai aduc aminte exact suma lui).Am platit cumparaturile dar de strugurel am uitat si a ramas in buzunar.La iesirea din magazin a aparut domnul de la paza ma retinut a chemat politia...am incercat sa le explic ca il platesc acum ca pur si simplu am uitat de el dar fara nici un efect. Mi s-a deschis dosar penal pentru furt,la doua saptamani am fost chemat la politie sa dau declaratie unde mi s-a spus ca prejudiciul e foarte mic a fost recuperat si cazul se va inchide. In urmatoarea etapa am primit de la parchet o amenda de 100 lei dar din pacate nu imi mai amintesc ce tip de amanda era sau daca era doar costurile cheltuielilor ... amenda a fost platit mi s-a spus sa pastrez bunul timp de 1 an de zile . Timpul a trecut iar acum vreau sa dau la penitenciar unde am dus cazierul de la politie unde scrie ca nu am probleme,si m-au intrebat daca in trecut am facut ceva,le-am explicat despre treaba aceasta si au ramas putin in dubii .... Intrebarea mea , in cazul meu fara sa ajung in instanta cu cazierul curat pana la patania asta,va iesi ceva cand imi vor verifica cazierul ?
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 23:10, 1 Noiembrie 2016

Buna seara,
Din moment ce ati scos cazierul judiciar si nu apare nicio fapta, este cert ca in urma oricaror verificari ale cazierului dvs. nu au cum sa identifice ceva ce nu exista.

Dacă a fost amenda administrativa nu apare în cazier.
Cred ca de asta a fost vorba.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua,am participat de curand la un concurs din sursa externa ... Grigore91 Grigore91 Buna ziua,am participat de curand la un concurs din sursa externa in cadrul Administratiei nationale a penitenciarelor unde am fost declarat admis. Problema ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, am o mare problema legata de aceasta procedura. in ... Grigore91 Grigore91 Buna ziua, am o mare problema legata de aceasta procedura. In anul 2013 - 2014 am fost la kaufland am facut cumparaturi iar la casa am uitat sa ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! am o mica problema, am facut cateva cumparaturi in ... Jeniffer12381 Jeniffer12381 Buna ziua! Am o mica problema, am facut cateva cumparaturi in H&M si am platit 1 articol vestimentar, in valoare de 250 RON, iar pe geanta aveam un alt articol ... (vezi toată discuția)