buna ziua! sotia nu imi acorda copiile dupa chitantele de la rata de pe apartament unde am contribuit amandoi pe o perioada de 5 ani jumatate.ce procedura trebuie sa urmez pentru a intra in posesia lor?cu certificatul de casatorie pot obtine copiile chitantelor de la punctul unde a achitat rate pe apartament?multumesc mult!
Buna ziua!Casa e pe numele ei si contractul de credit nu il am.Detin doar copie dupa certificatul de casatorie...Multumes mult!
Contractul de credit a fost facut inainte de casatorie cu aproximativ 3 ani si noi suntem casatoriti din iulie 2014.Ce sanse am sa recuperez jumatate din suma contribuita pe aceasta perioada?
In ce ar putea consta apararea ei?trebuie sa am eu dovezi scrise in legatura cu veniturile mele oficiale (salarii,pensii,sau alte surse contabilizate)?
o sa vedeti la proces cum se apara, habar nu am ce ar putea invoca... ca avea suficient venit ca sa plateasca, sa sustinea si cheltuiele casei, ca nu dadeati bani in casa, ca daca ati fi stat in alta parte ati fi platit chirie, ca ati stat in casa ei si ati putut inchiria casa dvs etc nu am de unde sa va stiu situatia.
Mostenire
zsorox
Tatal meu a murit in noiembrie 2014 iar mama mea a murit acum in ianuarie 2015
Eu sunt singurul lor copil, eu m-am nascut in 1983.
Locuiam impreuna, toti ... (vezi toată discuția)