avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 658 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... Va salut,am avut un accident cu tirul in ...
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

Va salut,am avut un accident cu tirul in Germania...unde vina ...

Va salut,am avut un accident cu tirul in Germania...unde vina a fost a mea....f patronul firmei a avut asigurari Rca....dar nu doreste sa imi zica daca a are asigurare Casco facultativa si nici nu vrea sa o foloseasca in caz ca o are....capul tractor a zis ca e undeva la 35.000 euro...dar preturile pe net sunt la jumatate...si a inceput sa imi r traga lunar 500 euro din diurna externa....am avut colegi care au avut astfel de situatie,au fost pusi alti colegi sa dea declaratie in locul soferului ce a produs paguba...patronul firmei folosindu-se de datele soferului acesta avand copii de la C.I si permis cond...inca de la angajare si firma a incasat banii de la sofer,de la Casco cat si pe restul capului tractor vandut pe bucati.....doresc sa stiu ce se va intampla in caz ca eu voi refuza sa ii mai platesc cat si sa mai lucrez in aceasta firma...deoarece patronul un politist la IPJ bacau si un tepar?..va multumesc.
Cel mai recent răspuns: CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT , Avocat 12:28, 24 Decembrie 2021
Sesizati iTM ,nu are voie sa va retina sume fara acordul dvs sau fara a avea o hotarare obtinuta in instanta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Probleme cu asigurarea amiabila hiturile hiturile In 24.02 am avut un incident cu conducatorul unui tir (sofer angajat la o firma). In urma acestuia am completat un formular de constatare amiabila in care el ... (vezi toată discuția)
Anulare proces verbal iliedana iliedana Buna Ziua . Fratele meu a avut un accident cu masina firmei , la acrosat un tir si la trimis pe contrasens izbinduse de un cap de pod , tirul nu a oprit si a ... (vezi toată discuția)
Drepturile angajatului ionnic ionnic firma din Olanda poate obliga soferul sa plateasca reparatiile unei remorci,,daca aceasta are asigurare?Sotul meu lucreaza la o firma cu sediul in olanda,cu ... (vezi toată discuția)