avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 216 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Bună ziua am și eu o nelămurire ,am cerut pensie ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Bună ziua am și eu o nelămurire ,am cerut pensie alimentara ...

Bună ziua am și eu o nelămurire ,am cerut pensie alimentara pentru ca nu mia plătit de mai bine de un an sa deschis proces ,la prima ședință nu sa prezentat nici el nici avocatul sa amanat,a doua sedinta eu am ajuns avocatul meu a spus ca întârzie 5 minute sa început ședința fără sa fiu intrebata nimic chiar dacă el nu a fost acolo am fost prezenta ,fapt pt care sa închis procesul ca el nu recunoaște doi din copii cere paternitate ,acum sa deschis alt proces ca el spune ca nu sunt copii lui ,întrebarea mea este următoarea dacă el nu iisi face datoria deja e trecut anul încă ne judecam și pe deasupra cere paternitate are dreptul sa ia copiii la el?
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 06:11, 27 Decembrie 2021
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
nu stiu ce ati cautat la judecatorie daca aveati o pensie stabilita pe care individul nu a platit-o, trebuia sa mergeti la un executor.
Apre program de vizita ? daca da, acesta trebuie respectat cat copiii sunt in acte ai lui.
Daca nu exista program de vizita, puteti sa nu ii lasati daca credeti ca le=ar dauna copiilor.
Pt ca am divortat la comun acord de aia sa deschis proces,și normal ca ma preocupa pentru ca de un an nu vi sai vezi și pe lângă asta nu plătești nimic ,zici ca nu sunt ai tai dar vrei sai iei la tine de sărbători nu mi se pare normal
Daca e tata plateste pensie și are drepturi.
Este mult de discutat.
Vorbiți cu avocatul.
Ultima modificare: Duminică, 26 Decembrie 2021
CLAUDIU LASCOSCHI, Avocat
Pt ca am divortat la comun acord de aia sa deschis proces

incercati sa fiti mai clara

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Program de vizitare extins ema1975 ema1975 Am divortat acum 1 an la notar si copiii au ramas la mine ca mama. Ce program maxim de vizitare poate obtine un tata care are o relatie normala cu copiii: ... (vezi toată discuția)
Prejudicii ContSters223810 ContSters223810 buna ziua am pus o plangere de abandon de familie dupa sfatul avocatului deoarece tatal copilului meu nu a platit pensia alimentara din anul 2008 pana ... (vezi toată discuția)