avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 264 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Buna ziua, Va rog spuneti-mi, ce acte sunt necesare pt ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Buna ziua, Va rog spuneti-mi, ce acte sunt necesare pt schimbarea ...

Buna ziua,
Va rog spuneti-mi, ce acte sunt necesare pt schimbarea Pres Asoc la Judecatorie? Fostul Pres si-a dat demisia si a facut pierdute o serie de documente. Nu am vrea( restul membrilor Asoc) ca noul Pres ales sa faca cine stie cate drumuri la Judecatorie. Cel mai bine, sa se duca cu tot ce trebuie de la inceput. Situatia a devenit stringenta dupa ce banca ne-a blocat accesul la cont. Tot din cauza Pres demisionar, care timp de 2 ani nu a fost in stare sa se inscrie la judecatorie.. Banca ne-a cerut actualizare de date si...nefacindu-le, ne-a blocat contul. De aceea ne grabim si vrem sa facem din prima , bine
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 16:32, 27 Decembrie 2021
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
1-Presedintele de asociatie de proprietari exercita atributii in baza unui contract de mandat
Conform disp Codul muncii,institutia demisiei opereaza numai in cazul CIM
2-[ link extern ] /

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna seara, am urmatoarea intrebare: daca un presedinte de administratie ... Mihai Carnaru Mihai Carnaru Buna seara, Am urmatoarea intrebare: daca un presedinte de administratie de proprietari isi da demisia, din motive personale, iar membrii asociatiei nu ... (vezi toată discuția)
Presedinte asociatie proprietari pierdere mandat la vanzare apartament tibia tibia Sunt presedinte al unei asociatii de proprietari si mi-am vandut apartamentul. Pierd automat calitate de Presedinte sau exista un termen? Mai e nevoie sa ... (vezi toată discuția)
Buna dimineata, am urmatoarea intrebare catre dvs cu rugamintea ... lidiaddd lidiaddd Buna dimineata, am urmatoarea intrebare catre dvs cu rugamintea de a mi da cateva sfaturi fac parte din comitetul asociatiei de proprietari.Aseara la ... (vezi toată discuția)