Bună ziua! Conducta pluvială trece prin apartamentul meu iar eu vreau ca acestă conductă să nu mai treacă pe la mine pentru că am infiltrații de apă locuiesc la etajul 4 cei care locuiesc sub mine au aceeași problemă. Am anunțat asociația în scris, administratorul nu face nimic .Cum oblig legal asociația să rezolve problema ?
Lucrarea daca se face prin asociatie trebuie prinsa in bugetul de cheltuieli al acesteia si aprobat de adunarea generala. Nu este o lucrare simpla, conducta trebuie scoasa in afara bl;ocului/ scarii si efectuata hidroizolatie in zona. Posibil sa trebuiasca modificat aticul acoperisului, numai prin proiect si cu autorizatie de ctie.
Se poate incerca o noua hidroizolatie in zona acoperisului, in jurul gurii de scurgere a conductei.
Dacă adm. nu face nimic , sesizați președintele de Asociație , el reprezintă Asociația . Dacă nu ia măsuri , mergeți in Instanță și cereți daune materiale și morale .
Pluviala bloc scoasa
5inci
Am cumparat un apartament la etajul 4 ,iar pe acoperis sunt 2 scurgeri una la vecinul din stanga ,iar cealalta la vecinul din dreapta .Unul din vecini a ... (vezi toată discuția)