avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 212 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Desființarea conductei pluviale din apartament
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Desființarea conductei pluviale din apartament

Bună ziua! Conducta pluvială trece prin apartamentul meu iar eu vreau ca acestă conductă să nu mai treacă pe la mine pentru că am infiltrații de apă locuiesc la etajul 4 cei care locuiesc sub mine au aceeași problemă. Am anunțat asociația în scris, administratorul nu face nimic .Cum oblig legal asociația să rezolve problema ?
Cel mai recent răspuns: BEN46 , utilizator 09:47, 31 Decembrie 2021
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Lucrarea daca se face prin asociatie trebuie prinsa in bugetul de cheltuieli al acesteia si aprobat de adunarea generala. Nu este o lucrare simpla, conducta trebuie scoasa in afara bl;ocului/ scarii si efectuata hidroizolatie in zona. Posibil sa trebuiasca modificat aticul acoperisului, numai prin proiect si cu autorizatie de ctie.
Se poate incerca o noua hidroizolatie in zona acoperisului, in jurul gurii de scurgere a conductei.
legal,nu puteti realiza interesul dv deoarece ati incalca proiectul initial al constructiei
Aveti dreptul sa realizati izolarea zonei
Dacă adm. nu face nimic , sesizați președintele de Asociație , el reprezintă Asociația . Dacă nu ia măsuri , mergeți in Instanță și cereți daune materiale și morale .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pluviala bloc scoasa 5inci 5inci Am cumparat un apartament la etajul 4 ,iar pe acoperis sunt 2 scurgeri una la vecinul din stanga ,iar cealalta la vecinul din dreapta .Unul din vecini a ... (vezi toată discuția)
Lucrare prost facuta Emil_77 Emil_77 In toamna trecuta s-a refacut in intregime hidroizolatia de pe bloc. Inainte de a incepe lucrarea le-am solicitat sa acorde atentie pentru ca in dreptul ... (vezi toată discuția)
Probleme cu terasa si administratia Mihai SG Mihai SG Buna Ziua, Au fost probleme cu terasa si acum, dupa reparatie, sunt si mai multe. Conditiile in care se intampla toate astea sunt urmatoarele: 1) ... (vezi toată discuția)