avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1154 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... O situație mai diferită Un cuplu necasatorit au o ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

O situație mai diferită Un cuplu necasatorit au o relație ...

O situație mai diferită
Un cuplu necasatorit au o relație scurtă.,după care se despart
Femeia rămâne gravidă și naște un copil ,dar nu îl anunță pe tatăl copilului
După o scurta perioadă de la naștere ,tatăl afla de copil întâmplător și dorește sa il recunoască,dar mama susține ca nu este copilului lui ,ea nefiind căsătorită
Poate bărbatul sa o oblige pe mamă sa accepte testul de paternitate sa afle dacă este sau nu copilul său pentru a nu a avea surprize el casatorindu-se între timp?
Cel mai recent răspuns: kosty40 , utilizator 00:03, 28 Decembrie 2021
Care-i Intrebarea? Daca "Poate bărbatul sa o oblige pe mamă sa accepte testul de paternitate ..."???
Nu. Nu poate. Insa poate sa recunoasca administrativ copilul. Urmand ca, daca mama face opozitie, tatal trebuie sa probeze, probatiune in cadrul careia va solicita si testul de paternitate (in fata instantei, se intelege).

trandafir2 a scris:

Care-i Intrebarea? Daca "Poate bărbatul sa o oblige pe mamă sa accepte testul de paternitate ..."???
Nu. Nu poate. Insa poate sa recunoasca administrativ copilul. Urmand ca, daca mama face opozitie, tatal trebuie sa probeze, probatiune in cadrul careia va solicita si testul de paternitate (in fata instantei, se intelege).

Cum?Sa o dea în judecată pe mama copilului?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua tuturor,iată povestea mea. eu și soția mea ne-am ... Alex 123123 Alex 123123 Buna ziua tuturor,iată povestea mea. Eu și soția mea ne-am căsătorit acum doua săptămâni. Ea înainte a trăit cu un bărbat. Ei nu au fost ... (vezi toată discuția)
Dreptul tatalui care refuza paternitatea initial cristinabe cristinabe sunt gravida in luna a 3-a, necasatorita cu tatal biologic al copilului. deasemenea, nu avem o relatie de concubinaj, locuind fiecare separat. tatal a refuzat ... (vezi toată discuția)
Refuz recunoastere paternitate Tanya86 Tanya86 Buna seara, Mama copilului de 2 ani si 8 luni, doreste sa stie daca exista cale legala prin care isi poate obliga tatal sa recunoasca paternitatea sau sa faca ... (vezi toată discuția)