avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 570 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Am o problema legata de mostenire. Desi am reusit sa ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Am o problema legata de mostenire. Desi am reusit sa dezbat mostenirea ...

Am o problema legata de mostenire. Desi am reusit sa dezbat mostenirea de la parinti, impreuna cu fratele, fiind singurii mostenitori, acesta refuza sa o punem efectiv in practica (iesire din indiviziune). In localitatea unde se afla casa si pamantul parintilor, a pus stapanire pe tot si refuza orice intelegere amiabila. Care sa fie calea de urmat pentru mine, avnd in vedere ca o intelegere amiabila la notar, cum am reusit la dezbatere, iese din discutie?
Cel mai recent răspuns: raluk0207 , utilizator 09:24, 28 Decembrie 2021
Contactați un avocat și va adresați instanței pentru partaj.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Certficat de mostenitor voiculescueugen voiculescueugen Am fost la succesiune . si a fost ceva cam de felul urmator .Notarul desi avea toate actele nu a vrut sa-mi comunice masa suucesorala sau alte relatii(acum o ... (vezi toată discuția)
Iesirea din indiviziune dan_co dan_co Buna ziua. As dori un sfat legat de iesirea din indiviziune a 2 mostenitori legali. In fapt este vorba de 2 frati care, in urma decesului unicului parinte ... (vezi toată discuția)
Mosteniri byatn byatn Sunt mai multi frati pe titlul de proprietate fapt care a generat controverse privind momentul de vanzare al terenurilor mostenite, atat si preturile; unii ... (vezi toată discuția)