avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 924 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Cum procedez să-mi recuperez banii opriți in plus de ...
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Cum procedez să-mi recuperez banii opriți in plus de executorul ...

Cum procedez să-mi recuperez banii opriți in plus de executorul judecătoresc ? Vă mulțumesc anticipat și aștept un răspuns
Felicia
Cel mai recent răspuns: Avocat Cândea Law Office , Avocat 19:40, 31 Decembrie 2021
Buna ziua,
În primul rând este necesara o notificare a executorului, iar în cazul neconformării acțiuni în instanță având ca obiect plata nedatorată.
Pentru mai multe informații vă rugăm să ne contactați
Avocat Purcaru Nasta-Ana -
Ultima modificare: Sâmbătă, 1 Ianuarie 2022
gi-jane2, moderator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Unde pot face o plângere pt un executor care face exces de putere, ... alexandradavid alexandradavid Unde pot face o plângere pt un executor care face exces de putere, este legat de un minor, vine la USA face scandal, minte autoritățile ca vine la programul ... (vezi toată discuția)
executie silita imposibila? dupa un an ,executorul judecatoresc , nu mi poate scoate cele ... daniel58 daniel58 dupa un an ,executorul judecatoresc , nu mi poate scoate cele 4 salarii neprimite de la patron , ce pot face? plangere penala? (vezi toată discuția)
Recuperare bani dupa proces just2good4u just2good4u buna ziua, am avut un proces cu asociatia de proprietari in care acestia imi cereau 9000 lei restanta si 8000 penalizari. in timpul procesului am achitat 9000 ... (vezi toată discuția)