avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 897 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Unde pot face o plângere pt un executor care face ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Unde pot face o plângere pt un executor care face exces de putere, ...

Unde pot face o plângere pt un executor care face exces de putere, este legat de un minor, vine la USA face scandal, minte autoritățile ca vine la programul de vizita si el nu vine..(am documente) ca ceeea ce zic este real! Ma executa din salariul 500 lei pe care mi oprește instituția unde lucrez dar am poprire la banca inca o suma care nu este trecută in adresele pe care el mi le-a trimis ! Va rog ajutați-ma nustiu unde sa merg sa i depun plângere… multumesc pt răspunsuri! Multa sănătate tuturor!
Cel mai recent răspuns: Avocat Cândea Law Office , Avocat 16:54, 7 Ianuarie 2022
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Buna ziua,
Din situația relatată de dumneavoatră apreciez că ar fi necesar în primă fază consultarea dosarului de executare în vedere debitul nedatorat pe care îl invocați.
Totodată aveți posibilitatea să formulați o plângere împotriva modalitații de desfășurare a activității executorului la Camera Executorilor Judecătorești.

Avocat Purcaru Nasta-Ana

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Firma de recuperare datorii kamaya27 kamaya27 Buna ziua, Sunt proprietara unui imobil de un an si jumatate si se pare ca fostii proprietari au avut datoii la banci. mentionez ca apartamentul nu a fost ... (vezi toată discuția)
Executare silita sotie PeRuZzI PeRuZzI Buna ziua, Sotia este pârât intr-un proces in materie de litigii de munca. Procesul este pe numele de fata al sotiei pentru ceva ce n-ar fi facut cat timp ... (vezi toată discuția)
Poprire de catre executor judecatoresc marian72 marian72 Buna ziua ! Am instituita o poprire de catre un executor judecatoresc ,in suma de 4,372 lei , dintre care 826 lei sunt cheltuieli de executare silita ... (vezi toată discuția)