avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 787 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Carte funciară - Cadastru, ... Vanzare teren intravilan si extravilan. Am un teren de ...
Discuție deschisă în Carte funciară - Cadastru, Intabulare şi alte formalităţi funciare

Vanzare teren intravilan si extravilan. Am un teren de 3000 m ...

Vanzare teren intravilan si extravilan. Am un teren de 3000 m cu casa construita. Din cei 3000 m 2100 sunt intravilan si includ si constructia si 900 extravilan. Am un singur nr cadastral pe toata suprafata. Cum pot vinde fara sa mai fie necesara depunerea ofertei pt extravilan la primarie? Variante: 1. Pot vinde doar partial cei 2100 intravilan? Daca da trebuie sa fac dezmembrare? 2. Pot face in acelasi timp donatie 900 m extravilan matusii mele (daca e ruda si vecina inteleg ca nu trebuie sa mai depun oferta la primarie) si sa vand cei 2100 catre cumparator direct la notar? Daca da e nevoie sa fac dezmembrare inainte sau se poate in baza cadastrului pe care l am pe tot terenul?
Ultima modificare: Marți, 28 Decembrie 2021
belena2013, utilizator
Cel mai recent răspuns: MihailZC , utilizator 09:01, 29 Decembrie 2021
Puteti sa faceti exact tot ce ati descris mai sus dar inainte, da, trebuie dezmembrat terenul.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vânzare sau donatie?bună ziua! aș vrea sa va rog daca mă puteti sfătui într-o ... mariusdragoi77 mariusdragoi77 Bună ziua! Aș vrea sa va rog daca mă puteti sfătui într-o problema.Vreau să cumpăr o proprietate (casă+teren), undeva la țară.Casa este la roșu,are ... (vezi toată discuția)
Dezmembrare teren - necesarĂ? Cristina8804 Cristina8804 Bună seara! În 2017 am cumpărat un teren extravilan (așa apare in actul de vânzare si cadastru). După ce după câteva luni am mers la primărie pentru ... (vezi toată discuția)
Mutarea unui teren din intravilan in extravilan Radu70 Radu70 Buna ziua. Detin un teren care a fost cumparat si la care a fost facuta intabulare in 2007. La intabulare terenul avea 900 mp intravilan, restul extravilan. ... (vezi toată discuția)