avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 466 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Am incheiat in 30 sept 2019 un contract cu ...
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Am incheiat in 30 sept 2019 un contract cu e-on,contract de asistenta ...

Am incheiat in 30 sept 2019 un contract cu e-on,contract de asistenta tehnica pe o perioada de 24 luni.In 13 aug 2021,cu 45 zile inainte de incetarea contractului am primit o notificare sa-mi exprim acordul in legatura cu noul tarif,iar in cazul in care nu sunt de acord sa le trimit o notificare altfel contractul se prelungeste automat.Le-am trimis notificarea ca nu sunt de acord si nu mai doresc prelungirea contractului.Drept urmare e-on mi-a trimis o factura de 800 lei care reprezentau cele 2 verificari facute in cele 24 luni desi se specifica in contract ca in contul ab de 25 lei pe luna se fac fara a mai plati ceva..Le-am spus ca nu am cerut rezilierea si mi-au spus ca daca am refuzat prelungirea aceasta se considera denuntare unilaterala din partea mea.si trebuie sa platesc reviziile facute in cei 2 ani.Am cerut devizele mi-au spus ca nu-i treaba lor,nu mi-aru raspuns la sesizari abia acum dupa 4 luni imi spun ca-si exprima regretul cu preivire la decizia de renuntare la serviciile oferite prin contractul perfectat.(ce iseamna contract perfectat?)Unde sa ma mai adresez pentru mine refuzul de a prelungi un contract nu este egal cu o reziliere.
Cel mai recent răspuns: c-elian , utilizator 00:40, 2 Ianuarie 2022
La protectia consumatorului.
Daca nici protectia consumatorului nu-ti rezolva, mergi in instanta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Este considerata clauza abuziva prelungirea automata a contractului dupa expirarea perioadei determinata, care este stipulata/impusa intr/un act aditional ? cozmacostel cozmacostel Am solicitat telefonic in cursul luinii ianuarie a.c. rezilierea contractului dupa expirarea perioadei contractuale (23.02.2011), fiind mutat cu serviciul in ... (vezi toată discuția)
Prelungire contract telekom Gabriela138 Gabriela138 Am avut un contract de 2 ani cu Telekom, care s-a incheiat pe data de 20 februarie. Pe data de 10 februarie, am primit factura la care aveam de plata un alt ... (vezi toată discuția)
Incetare contract prestari servicii marzin marzin Buna ziua, Am incheiat in septembrie 2005 un contract de prestari servici cu un provider de internet, obiectul contractului constituindu-l \"asigurarea de ... (vezi toată discuția)