avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 920 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Ce pot face in legătură cu un vecin ce închiriază ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Ce pot face in legătură cu un vecin ce închiriază jumătatea ...

Ce pot face in legătură cu un vecin ce închiriază jumătatea lui de duplex in regim hotelier pentru petreceri, m-am saturat sa sun la politie sa fie sancționați chiriași care pentru petreceri vin
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 13:32, 30 Decembrie 2021
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Copnform dispozitii in vigoare schimbarea destinatiei spatiului cu destinatia de locuinta ,legal se poate realiza numai cu parcurgerea procedurii legal prevazute
In situatia in care va confruntati cu situatii deranjante ,unica varianta legala este sa apelati la autoritati
Concomitent puteti notifca oficial proprietarul cu obligatia respectarii dispozitiilor in vigoare inclusiv in ceea ce priveste respectarea normelor de convietuire in comun-sub sanctiunea obligatii la plata a cheltuielilor aferente solutionarii in instanta

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

regim hotelier buna ziua. vecinul meu are apartament in regim hotelier. are ... Adelinan19 Adelinan19 buna ziua. vecinul meu are apartament in regim hotelier. are nevoie de aprobarea vecinilor pentru acest lucru ? nimeni nu e de acord pentru ca vin tot felul de ... (vezi toată discuția)
Liniștea la bloc Marius Blaga Marius Blaga In blocul unde locuiesc,au venit niste chiriași foarte gălăgioși. Deși au fost amendați de către poliție nu încetează,iar proprietarul e total ... (vezi toată discuția)
Perturbarea locatarilor dintr-un bloc de locuinte de catre punct comercial tip bar si atelier croitorie Octavian Cimpean Octavian Cimpean Buna ziua, va adresez aceasta intrebare in scopul gasirii sau cel putin indrumarii catre o solutie. Situatia este in felul urmator: locuiesc intr-un imobil cu ... (vezi toată discuția)