avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 778 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... În 1999 am vândut fiului meu (care locuieşte ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

În 1999 am vândut fiului meu (care locuieşte definitiv în ...

În 1999 am vândut fiului meu (care locuieşte definitiv în Iaşi)apartamentul în care locuiesc(din 1973)din Suceava cu clauza uzufructului viager şi fără condiţia întreţinerii...
Întreb,cine are obligaţia plăţii cheltuielilor comune către asociaţia de proprietari,proprietarul sau uzufructuarul care are posesia şi folosinţa şi care locuieşte efectiv în acest apartament,precum şi temeiul legal al acestui răspuns.
Vă mulţumesc mult pentru ajutor.
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 12:28, 30 Decembrie 2021
cel ce foloseste, plateste, deci dvs aveti obligatia platii, dar fiul va fi dat in judecata de catre asociatie pt neplata in calitate de proprietar, apoi isi recupereaza banii de la dvs.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Drepturile unei persoane care a vandut apartamentul cu clauza de uzufruct baratannamaria baratannamaria Am vandut apartamentul cu act de vanzare cumparare cu,clauza de uzufruct.Doresc sa stiu care sunt drepturile mele in cadrul asociatiei de ... (vezi toată discuția)
Contract de donatie sau vanzare- cumparare? nenea toto nenea toto dupa moartea mamei a ramas o mostenire mie si fratelui meu pe care vrem sa o dam baiatului cel mic al fratelui .Noi vrem cu donatie ,iar el vrea cu act de ... (vezi toată discuția)
Uzufruct viager Daniela99 Daniela99 Buna ziua tuturor. Ma aflu in urmatoarea situatie si incerc sa vad care ar fi solutia: In 2001 am incheiat un contract de vanzare-cumparare cu uzufruct ... (vezi toată discuția)